De leerlingen dragen verzorgde turnkledij, beschikken over een werkpak en, indien nodig, veiligheidsschoenen. De leerlingen moeten deze kledij zelf aankopen. Hiervoor kunnen ze terecht in onze school bij de technisch-adviseur (TA) van de opleiding.

 

Het is verboden vuile of gescheurde werkpakken en/of turnkledij te dragen. Daarom vragen we u deze kledij regelmatig te wassen. Dit kan u ook door de school laten doen; voor een werkpak betaalt u dan vier euro, voor turnkledij één euro.

 

In het begin van het schooljaar ontvangen de ouders / verantwoordelijken een bestelformulier. Heeft de school de som van het gevraagde ontvangen, dan krijgt de leerling de gewenste kledij.

 

 

Werkpakken

 

De leerlingen van de opleidingsfase dragen werkpakken met dezelfde kleur per opleiding

Opleiding werkpak prijs per stuk (richtprijzen)
Observatiejaar blauw werkpak

aankoop

huur

 

20 euro

7 euro

Hoeklasser donkerblauw broek en vest 25 euro
Schilder-decorateur witte werkbroek en vest 25 euro
Meubelstoffeerder blauw-grijze stofjas 25 euro
Magazijnmedewerker blauw-grijze stofjas 25 euro
Tuinbouwarbeider blauwe broek en vest 25 euro
Werkplaatsschrijnwerker
blauwe broek en vest
25 euro
Metselaar
blauwe broek en vest
25 euro
     

 

Veiligheidsschoenen

 

Om veiligheidsredenen verplichten we de leerlingen van alle opleidingen, behalve meubelstoffeerder en schilder-decorateur, om veiligheidsschoenen te dragen. Dit zijn schoenen die voorzien zijn van een stalen tip en stalen zool zodat, als een zwaar of een scherp voorwerp valt, de voet en de tenen niet gekwetst worden.

Veiligheidsschoenen kosten 22 euro per paar.

 

 

Turnkledij

 

De leerlingen dragen een blauw broekje, een grijs polo-hemdje en sportschoenen, liefst met witte zolen. De sportschoenen mogen uitsluitend in de sporthal gedragen worden.

Turnpak en polohemdje kosten samen 20 euro.